Dhr. drs.R.P.R.M. (Roger) van Meerwijk – FRIENDS4DENTS

Dhr. drs.R.P.R.M. (Roger) van Meerwijk

Dhr. drs.R.P.R.M. (Roger) van Meerwijk

Tandarts Implantoloog

Esthetische tandheelkunde middels kroon en brugwerk en facings, eigenaar Friends4Dents
Tandarts implantoloog Roger van Meerwijk, erkend implantoloog NVOI, is begonnen in de tandtechniek waarna hij, omdat hij het direkte contact met patienten miste, tandheelkunde ging studeren.

Na een solopraktijk in het midden van het land, is hij samen met zijn zus,tandarts Mijanou Reith van Meerwijk een groepspraktijk gestart en is hij ook begonnen met zijn specialisatie implantologie. “Het is heel mooi en dankbaar werk en zit vol uitdagingen, zelfs na 15 jaar.

Op dit moment is implantologie, kroon en brugwerk en prothetiek op implantaten mijn passie, zeker met de nieuwste ontwikkelingen zoals implanteren zonder nog te snijden met behulp van de CT scan (Nobelguide). En niet te vergeten; ook de mens achter de patient is en blijft erg belangrijk om tot een succesvolle behandeling te komen”.

Sinds 2018 heeft hij ook een geaccrediteerde opleiding injectables ( botox en fillers) gevolgd, waardoor hij nu ook, esthetisch gezien, een waardevolle tool heeft om het gebied rondom de mond en het gezicht op subtiele wijze te verfraaien. Less is more is zijn slogan!

tandarts, implantoloog NVOI erkend BIG NR: 39044138102

Terug naar overzicht