PATIËNT ERVARING – FRIENDS4DENTS

PATIËNT ERVARING

PATIËNT ERVARING

 “Door verhuizingen diverse ervaringen gehad met tandartsen. Vanaf het eerste contact in deze praktijk positief verrast door de benadering, mogelijkheden en met name de bijna warme zorg waarmee je wordt omringd. Chapeau!”
Mariette Nelissen, 70 jaar

“Hartelijk dank voor *jullie steun, maar ook zeker voor jullie *vakbekwaamheid, *jullie persoonlijke aanpak en niet te vergeten *het goede gevoel wat ik aan jullie praktijk overgehouden heb, maar natuurlijk ook voor mijn prachtige gebit!”
Liefs, AnneMarie Huvenaars

ORTHODONTIE:

Sander:
‘’De orthodontische behandeling is uitstekend bevallen. Nadat ik als kind al een beugel had gehad, kreeg ik toch weer een open beet. Omdat er een goed plan gemaakt werd en de ervaringen met de DAMON techniek veelbelovend waren, besloot ik om op 24-jarige leeftijd toch voor de tweede keer een beugel te nemen. De begeleiding van de tandarts van TPR bestond niet alleen uit de maandelijkse controles, maar o.a. ook uit overleg met de kaakchirurg en adviezen voor logopedie. Deze totaalaanpak heeft geleid tot een snel en mooi resultaat, waarbij geen centje pijn geleden is. Vanaf het plaatsen van de beugel heb ik niet of nauwelijks gevoeld dat er krachten aan het werk waren om mijn tanden en kaken weer in een mooie boog te krijgen. Ik kan twijfelaars dan ook van harte aanraden om de behandeling aan te gaan!”
Sander, 25 jaar

Melanie:
“Ik heb voor deze orthodontische behandeling gekozen omdat ik hele goeie reacties had gehoord van vrienden. Ze leggen alles heel duidelijk uit als ze iets gaan doen. Ik zou zeker een ander aanraden om hier de orthodontische behandeling te laten uitvoeren omdat ik vind dat ik hier goed en vriendelijk behandeld ben.”
Melanie van Deursen, 32 jaar

Mauri:
“Mijn tanden stonden erg scheef voordat ik mijn beugel kreeg. Ik wilde dus perse een beugel.
In het begin vond ik het best lastig, met eten en slapen, omdat er opeens veel druk op mijn tanden stond. Maar hoe langer ik de beugel droeg hoe meer ik er aan gewend raakte en op een gegeven moment voelde ik niet eens meer dat ik een beugel in had! Mijn tanden staan nu recht, en iedereen vond het resultaat prachtig, ik heb toen mijn beugel eruit gehaald was veel complimentjes gehad.
Ik vond het zeker de moeite waard om een beugel te nemen!”
Mauri Pieters, 14 jaar

“Enkele jaren geleden werd onze zoon Bjorn bij zijn tandarts en orthodontist er op geattendeerd dat hij een beugel nodig had en dat hier enkele kiezen voor verwijderd moesten worden.
Dat dit voor een kind niet leuk is begrijpt iedereen maar voor Bjorn was dit verschrikkelijk tot we toevallig iemand spraken en ons vertelde dat er bij Tandartsenpraktijk Rosmalen gewerkt werd met een methode waarbij de tanden zoveel mogelijk gespaard blijven.
Een wereld ging voor ons open en wij stonden ook elke keer versteld van de vorderingen aan het gebit van Bjorn, ook onze dochter Linsey is hier onder behandeling geweest en wij kunnen alleen maar zeggen dat we nu twee kinderen hebben met een prachtig gebit.

Wat de behandeling en begeleiding betreft kunnen wij het iedereen aan bevelen want hier wordt gewerkt met de nieuwste methoden en professioneel personeel, de kinderen zijn hier erg op hun gemak, wij willen jullie dan ook allemaal hartelijk danken voor dit mooie resultaat.”
Groeten: Perry Verstappen

“Mijn tanden stonden eerst heel erg naar voren en een paar schuin. Daarom heb ik een beugel genomen. De behandeling vond ik heel erg meevallen en het resultaat is prachtig! Ik ben heel blij met mijn nieuwe gebit en laat aan iedereen mijn lach zien!”
Amber van Thull, 16 jaar

“Wat me het meest verraste is het resultaat wat bereikt is in de relatief korte tijd dat ik een beugel heb gehad. Ik had nooit verwacht dat ik nog op mijn 49ste jaar een beugel zou gaan dragen. Achteraf gezien had ik hier al veel eerder aan moeten beginnen. Al op jonge leeftijd stonden mijn voortanden naar binnen waardoor de hoektanden teveel naar voren groeiden. In die tijd was “beugelen” nog niet zo’n algemeen begrip zoals het nu is. En omdat het me op latere leeftijd een nogal ingrijpende methode leek, heb ik er altijd vanaf gezien. Totdat ik in contact kwam met Tandartspraktijk Rosmalen die met de DAMON behandelmethode werken. Na enige gewenning in het begin en talloze positieve reacties uit mijn omgeving mag het resultaat na 13 maanden gezien worden!”
Marjan, 49 jaar

“Ik moest eigenlijk kiezen trekken maar door deze methode hoefde dat niet dus daarom zijn we eigenlijk naar deze tandarts gekomen. Ik vond de dag dat de beugel werd geplaatst wel spannend maar het stelde echt helemaal niks voor. Het was in het begin wel even wennen en in de eerste week deed het wel pijn met eten. Daarna heb ik er eigenlijk helemaal geen last van gehad. Je wordt goed behandeld en heel vriendelijk. Mijn tanden stonden heel slecht maar je merkte met de beugel al heel snel verschil. En als je bij familie of vrienden kwam werd daar wel iets van gezegd dat was dan wel leuk.”
Bjorn, 14 jaar

Met alleen een beugel kon de afwijking van mijn tanden niet verholpen worden dus moest er ook een operatie volgen. Door een prima en deskundige begeleiding van de tandarts en het hele team is het tot een mooi eindresultaat gekomen en de reacties vanuit mijn omgeving zijn erg positief. De behandeling met het Damon-systeem heb ik als zeer prettig ervaren. Via het digitale programma kun je precies zien waar je staat in de behandeling en waar je naar toe moet werken. Het is geweldig zoals het hele team betrokken was bij de behandeling, maar ook na de operatie. Als ik nogmaals voor de keuze moet staan, zou ik het zo weer laten doen.
Henriëtte van Mook, 46 jaar

“Ik vind het heel mooi geworden, eerst stond een tand heel lelijk, nu staat die mooi in het rijtje. Ik ben heel tevreden over het resultaat. Ik had er soms een klein beetje last van, maar verder niet.”
Jantine Sijsenaar, 13 jaar

“Ik vond het erg spannend toen ze de beugel gingen plaatsen, maar het stelde eigenlijk niks voor. Ik kon in het begin niet goed eten en had ook vaak pijnlijke blaren. De behandeling is goed en de methode is heel goed want je hoeft daarbij geen blok of buitenboord beugel. Ik vond de beugel eerlijk gezegd niet fijn maar met het resultaat ben ik erg tevreden.”
Linsey,  11 jaar

“Ik heb ruim een jaar een beugel gehad waarbij men mij altijd erg prettig heeft behandeld. Door de mondhygiëniste heb ik besloten deze beugel te nemen. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk en hulpvaardig. Voor zover je je bij een tandarts thuis kunt voelen, voel ik me hier echt thuis!”
Mevrouw, 40 jaar

“Reden behandeling: door optimalisatie gebitssituatie, behoud van gebit doordat alles makkelijker is schoon te houden. Resultaat is goed. De ortho-behandelingen zijn niet pijnlijk en slechts af en toe vervelend. De buitenwereld kijkt steeds minder vreemd naar mensen op leeftijd met een beugel. Het dragen van de beugel is niet prettig, maar dient een goed doel.”
Mw. T. van Beers, 55 jaar

“Ik had al jaren last van mijn twee voortanden die scheef stonden, kiezen die naar binnen groeiden, over mekaar heen staan van mijn tanden in de onderkaak en omhoog trekkend tandvlees. Een beugel was eigenlijk de enige oplossing. De eerste fase verliep goed, de tweede fase met de elastiekjes was lastiger, vooral in contacten prive en op het werk. Maar dat hoort erbij. Omgeving was deels kritisch, deels ondersteunend en bemoedigend.
Behandeling en bejegening: Uitstekend
Resultaat: Uitstekend”
Mw. M. Kremers, 57 jaar

“Ik vind dat ik erg goed technisch en vriendelijk behandeld ben bij Tandartsenpraktijk Rosmalen. Alles wordt erg duidelijk uitgelegd. Ik ben zelf erg bang voor de tandarts, maar hier stellen ze me echt gerust, ik heb zelfs al 2 nieuwe mensen voor een beugel naar deze praktijk verwezen. Ik ben erg tevreden met het resultaat en hoop dat anderen dit ook zo ervaren.”
Bianca van der Heijden, 31 jaar

“Na uitgebreide parodontitis-behandelingen had ik eindelijk weer gezond tandvlees! Alleen stonden mijn tanden nu weer op hun eigen manier vast in mijn mond: Afschuwelijk!! Damon-braces was voor mij de uitkomst.
Prettige en deskundige mensen in het team, dat gaf me vertrouwen om deze behandeling aan te gaan. Zou het ondanks gevoeligheid en pijntjes direkt weer doen!!”
Erika van der Zanden, 44 jaar

“Ik had alleen scheve hoektanden maar wilde toch graag mooiere tanden. Heb op mijn twintigste een beugel genomen. Heb er geen spijt van!! Vond een beugel niet echt mooi maar niemand heeft er iets over gezegd. De behandeling is heel erg meegevallen! Heb geen pijn gehad, alleen een reactie in mijn wangen en mondhoeken, Bedankt!”
Nikki, 21 jaar

“Ik heb een beugel genomen omdat mijn kiezen niet goed op elkaar stonden. Ik heb er absoluut geen spijt van gehad. Het fijne van dit systeem was dat ik niet zoveel pijn heb gehad. Het was leuk om van tevoren eigenlijk al te zien hoe het zou kunnen worden”
Lizzy Wingens, 14 jaar

“Beugel=leuk->tanden komen mooi recht te staan.
Veranderen van draad was soms pijnlijk, mn paar dagen nadien lastig.
Opmerkingen omgeving: goed, fijn, overgang naar middelbare school ging heel goed want men kende mij nog niet.
De behandelingen en uitleg van de tandarts en assistenten waren prima!”
Tom Geerdink, 14 jaar

“Vroeger heb ik een beugel gehad maar mijn tanden waren in de loop van de jaren weer helemaal teruggedraaid, wat ik erg zonde vond. Lang getwijfeld of ik het weer zou doen. Ik heb 13 maanden een vaste beugel gehad. Het was de moeite waard en het viel reuze mee!!! De omgeving heeft altijd enthousiast gereageerd!”
Anja van Doelen, 44 jaar

“Periode van beugel is uiteindelijk 2 jaar en 4 maanden geworden. Resultaat erg naar tevredenheid. Weinig tot geen last gehad van de beugel en de behandeling en sta versteld van de techniek.”
Mw. J. Overklift, 45 jaar

“Had een grote overbeet. Tevens last van krampen en pijn in kaken tijdens het eten. Na gedegen onderzoek aan behandeling begonnen. Operatie was geen optie. Na 2 maanden van beugel dragen nam de pijn in mijn kaken af en ebde helemaal weg. Na 1 3/4 jaar behandeling met het Damonsysteem ben ik zeer tevreden met het resultaat. Mijn aangezicht en stand van het gebit is danig veranderd. Goed resultaat. Krijg zeer veel complimenten.”
Mw…., leeftijd 62 jaar.

“Gezien ik een volledig gaaf gebit heb en mijn tanden enkel niet allemaal recht stonden besloot ik daar wat aan te doen, zodat ik nu echt kan zeggen een GAAF gebit te hebben. Het dragen is me meegevallen, je went eraan en pijnlijk is het ook niet echt. Lachen met een beugel vond ik niet leuk, maar nu deze eruit is, lach ik maar al te graag!”
Ilse van Straaten, 37 jaar

“Ik heb vroeger nooit een beugel gehad en vond het heel vervelend een grote overbeet te hebben. Op 43 jarige leeftijd nog een beugel en geen moment spijt van gehad. Altijd duidelijke informatie en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk heel blij met het resultaat! ”
Monique Meeuwsen, 45 jaar

“Ik ben over het algemeen genomen zeer tevreden hoe het is verlopen! Iedereen was altijd heel kundig en vriendelijk. Ik ben blij dat mijn beugel eruit is en hopelijk blijven ze zo staan! Fijn systeem die nieuwe beugel!”
Loes, 27 jaar

“Ik had een smal gebit waarbij mijn tanden over elkaar stonden. Ik zag steeds meer volwassen mensen met een beugel. Dus de stap genomen. De behandeling was professioneel en werd duidelijk uitgelegd. Er is goede begeleiding. Ik heb weinig last of pijn tijdens de behandeling gevoeld en ben tevreden met het resultaat.”
Jeroen Schel, 38 jaar

“Ïn het begin was het nogal wennen. Mijn tanden stonden eerst helemaal scheef, maar zijn nu mooi recht geworden en ben er dan ook trots op. Heb hierdoor dus ook veel meer zelfvertrouwen. De beugel zelf, eenmaal gewend, voelde ik niet meer.”
Jaymelee Claasen, 15 jaar

“Mijanou en haar Team hebben mij heel goed begeleid in het hele traject. Door de gebitssimulatie werd mijn behandeling inzichtelijk. Er is telkens goed gecommuniceerd over de behandelstappen. Het Damon-systeem is echt goed! Een pijnvrije behandeling is wat ik heb ervaren. Ik ben behandeld door een superteam van vrouwen!! Mijn complimenten.”
Maarten Hanegraaf, 26 jaar, Telecom Engineer

“Ik vond mijn tanden lelijk. Mijn tanden stonden ver naar voren. Mijn beugel vond ik niet vervelend en mijn tanden zijn mooi recht komen te staan.”
Rudi Langens, 15 jaar

“Ik vond de beugelbehandeling niet zo erg. In het begin doet het wel zeer, maar als je er eenmaal aan gewend bent, voel je er niet veel van. Het resultaat is erg mooi en ik ben er nog steeds blij mee. De tandarts was altijd aardig. In totaal heb ik mijn beugel 1 jaar en 10 maanden gehad en het was zeker de moeite waard.”
Esmée van Lokven, 16 jaar

“Ik heb de behandeling als goed ervaren. Mijn tanden stonden eerst over elkaar, te weinig ruimte in de bovenkaak. Door deze behandeling staan mijn tanden mooi recht. Heb er wel aan moeten wennen in het begin toen ik de beugel had, vond het soms niet fijn. Ben erg goed behandeld door het Team. Bedankt voor mijn mooie tanden!”
Jeffrey Goossens, 15 jaar

In januari 2011 zijn wij als Top van Nederland betiteld door het Certificeringsbureau met de grootste groep tandartsen en orthodontisten als klant.

“2 februari 2011 Is er door Roozeboom certification de jaarlijkse controle audit uitgevoerd bij Tandartspraktijk Rosmalen. Tijdens de audit worden er een aantal medewerkers getoetst op het naleven van de procedures en werkinstructies die in de praktijk van toepassing zijn. Tevens wordt er gekeken of de praktijk nog voldoet aan de geldende wetgeving t.a.v. Hygiëne, Infectiepreventie en Veiligheid. Er zijn die dag een paar kleine niet kritische verbeterpuntjes gevonden, maar in het algemeen kan men stellen dat Tandartspraktijk Rosmalen met vlag en wimpel is geslaagd voor deze toets. De controleur van Roozeboom certification heeft de organisatie een compliment gemaakt voor het professionele niveau van werken, waarbij het hem opviel dat de sfeer hier niet van had te leiden. Vriendelijke en klantgerichte medewerkers die allemaal erg serieus met hun vak bezig zijn.”
Hr. Roozeboom
Het certificaat is van toepassing op het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische en acute tandheelkundige behandelingen, het uitvoeren van orthodontische behandelingen en het uitvoeren van implantologische behandelingen.

PRAKTIJK:
“Op de site van uw praktijk geeft u aan dat u graag wil horen als iemand tevreden is. Ik kan u zeggen dat ik zeer tevreden ben. Mijn probleem bij een bezoek aan de tandarts was altijd mijn extreme kokhalsneigingen. Bovendien heb ik van vroeger uit al een angst voor de tandarts. Mijn vorige tandarts heeft menig keer het reinigen van mijn gebit moeten staken vanwege het kokhalzen. In september ben ik voor het eerst in uw praktijk geweest voor de half jaarlijkse controle. Dit was voor mij al een verademing. Vanwege het extreem kokhalzen is een foto nemen van mijn gebit een probleem. Uw tandarts loste dit op d.m.v. een overzichtsfoto van mijn gebit. Juist vanwege de vele tandplak en de kokhalsneigingen heeft uw tandarts mij verwezen naar de preventie assistente. Vanavond ben ik bij haar onder behandeling geweest. Helaas is mij de naam van de preventie assistente ontschoten. Voor mij is een wereld open gegaan. Tijdens de behandeling heb ik weinig hoeven te kokhalzen. De assistente heeft veel geduld gehad en nam ruimschoots de tijd en gaf mij de nodige pauze’s. Ze heeft steeds uitgelegd wat ze ging doen. Ook heeft ze d.m.v. een spiegel laten zien waar vooral de tandplak zat. Ook bleek nu dat ik mijn gebit niet op de juiste wijze poetste. Ze heeft goed uitgelegd wat de juiste wijze poetsen is. Ik voelde me steeds meer op mijn gemak. En dat mijn gebit nu in één keer gereinigd is vind ik fantastisch. Door de behandeling van vanavond zou je bijna gaan zeggen dat je met plezier naar de tandarts gaat. Mijn complimenten voor uw praktijk!”
Henny, 54 jaar

IMPLANTOLOGIE:

“Alle behandelingen als goed ervaren, al het personeel heel professioneel en aardig. Weinig tot geen pijn gehad. Wel ongemak van geen eigen tanden meer hebben maar dat is voorbij als je de prothese in hebt. Implantaten zijn een echte aanrader.”
J. Hendrickx, 53 jaar

“Ik had een onder en bovenprothese, deze waren ong. 25 jaar oud. Ik heb me laten adviseren door tandartsenpraktijk Rosmalen over nieuwe protheses enwel implantaten. Ik ben over alles zeer tevreden, ik heb geen pijn gehad, zou het zo weer doen.”
G.H.A. v/d Sterren, 72 jaar

“Na een goede mondelinge en schriftelijke uitleg was ik toch gespannen. de napijn heeft lang geduurd, maar ik had toen ook hartproblemen. Het verschil met vroeger; de prothese zit stevig vast en geeft bij het eten en praten totaal geen problemen.   Nu heeft het alleen maar voordelen. De nazorg is 100%, een ieder raad ik aan informatie in Rosmalen te halen.”
A.L. van den Berg, 68 jaar

“De beste beslissing was om implantaten te laten zetten, nu kan ik weer in een appel bijten en een hard broodje eten. Ik  voel me zekerder nu mijn tanden zo vast zitten met zingen in het koor. Over de behandeling niets dan lof met zo af en toe een pijntje maar zeker de moeite waard.”
M. van Kolck, Boselie, 67 jaar

Oud kunstgebit gaf de laatste tijd veel problemen, oa breuk ondergebit. Noodzaak derhalve voor implantaten. Vanaf de 1e seconde t/m de laatste behandeling geen enkel pijnlijk noch hinderlijk gevoel. Raecties van ervaringsdeskundigen waren in het algemeen positief. U heeft mij voortreffelijk alternatief geboden. Geen enkele last bij eten, het past allemaal 100%. aan te bevelen bij potentiële klanten.
J.A. de Ruijter, 70 jaar

Ik hikte er erg tegenaan om het te laten doen, maar het is me honderd procent meegevallen. Ik had dit veel eerder moeten laten doen. Mijn oude prothese was lelijk en functioneerde slecht omdat mijn onderkaak geslonken was. De behandeling en voorlichting, uitleg en nazorg zijn perfect uitgevoerd. Ik voel me 10 jaar jonger.
B. van Keulen, 73 jaar

Mijn oude prothese lag erg los op de onderkaak, was heel irritant. Mijn nieuwe klikprothese zit prima vast, je voelt je zo een stuk zekerder. De hele behandeling in uw praktijk heb ik als heel prettig ervaren. Het is echt een aanrader.
J. Ouwens, 71 jaar

Mijn oude prothese vond ik niet zo slecht, alleen het kauwen was minder. Mijn tandarts begon over implanaten want mijn kaak was erg geslonken vandaar de implantaten. Ik was een beetje bang maar werd goed behandeld. Het deed geen pijn. In mijn omgeving zeiden ze wel: waar begin je aan. Ik ben er erg blij mee en kan nu goed kauwen. Ik wil ze niet meer kwijt en heb geen spijt. Gewoon doen!
C vd Broek, 67 jaar
Angst voor de tandarts

Omdat ik sinds mijn 25ste  levensjaar niet meer naar de tandarts ging, is daarna de angst per jaar toegenomen. Als kind was ik er al bang voor. Het typische is, dat, wanneer we met ons gezin gingen, dan zag ik er als een berg tegenop..

Ik kreeg een relatie en dan komen dat soort zaken, onder het mom van gezondheid zo’n beetje aan de orde. Mijn gebit was slecht. Er moest iets gebeuren, maar wanneer? Ik durfde er zelfs niet over te praten. Blijkbaar zag mijn partner dit en sprak er ook niet over. Het enige wat zij ooit vroeg was: “Ga je elk half jaar naar de tandarts?” Ik ontweek de vraag. Ondertussen waren er twee elementen afgebroken. Ik kon nog maar net glimlachen. Maar o wee, die spiegel. Tanden poetsen ging zo wat met de ogen dicht.

Weer brak het angstzweet me uit. Dit gaat niet goed, dacht ik. Zo verknal ik de hele zaak.

Als kind moest ik elk half jaar. Ik zag weer die beelden voor me: die stoel, die enorme boor, al de tangen. Die grote handen die toen nog zonder handschoenen werkten. Met z’n pink duwde hij de vullingen vast. Maar het was een vakman. Soms stonden er rijen dik voor z’n deur, dat zegt toch wel iets. Alleen maar door die stomme angst.

Op een stoutmoedige dag hakte ik de knoop door. Het moest er van komen. Er komt nog een tijd dat ik er op mijn blote knieën naartoe zou willen kruipen.

Het lichtpuntje verscheen, er werd een tandartsenpraktijk in Rosmalen geopend, aan de Oude Baan. In het winkelcentrum met goede parkeergelegenheid. Eerst ging ik kijken. De verbouwing was nog in volle gang. Toen kwam de opening en iedereen was welkom. Ik was in mijn element en mijn elementen ook. De redding, moeten ze gedacht hebben. Over drie weken was ik aan de beurt. Tjonge jonge, dat was wat. En er kwam wat, heel wat. Kennismaking met de technieken van deze tijd; een openbaring. Wat een verschil met vroeger, die stoel en die boren en tangen.

Eén ding is er nog steeds: het glas water. Wat nog niet zo geweldig is: foto’s maken. Voor de hele mond is een apparaat dat uit een cf-film lijkt te komen. Daar moet je in gaan staan en word je in een rare houding geplaatst. En foto’s van elementen. Dan krijg je een apparaat met baleinachtige uitsteeksels die in alle uithoeken van je mond steken.  Daar moet nog iets aan gedaan worden.

Complimenten voor het personeel dat er werkt. Allemaal vaklui. Zoals die met de patiënten omgaan. Met beleid en geduld. Als patiënt krijg je goede voorlichting over wat er gaat gebeuren. Elke behandeling is op maat gemaakt. Een echte opmaat.

Een voorbeeld: er was bij mij een voortand afgebroken. Ik heb een onregelmatig gebit, alles staat nagenoeg schots en scheef, dus begin er maar aan. Een deel van die tand bestaat uit twee kleuren, maar de tandarts fikste het. Fantastisch. Zelfs de pasfoto straalt!
Hugo Coljé, Berlicum

Een mail die we spontaan ontvingen:
In juni heb ik contact met uw tandartsenpraktijk opgenomen. Eerder was ik onder behandeling bij een andere tandarts. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar al een behoorlijke periode niet meer geweest was omdat het vertrouwen in die tandarts in de loop der jaren minder was geworden. Maar ja, dan nog overstappen…

Tijdens mijn vakantie in juni viel er een vulling uit een kies… gelukkig geen pijn, maar ik moest nu toch zien dat ik bij een andere tandarts terecht kon.

Toen ik belde met tandartsenpraktijk Rosmalen werd er met mij meegedacht. De volgende dag kon ik al terecht voor een vulling. Na de zomervakantie ben ik voor een intakegesprek geweest bij Tandarts Reith– van Meerwijk. Een tandartsassistente heeft mijn gebit schoongemaakt en alles werd rustig en duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en advies gegeven. Op de foto’s was duidelijk te zien dat er het een en ander te repareren was en zijn er vervolgafspraken gemaakt. In oktober ben ik behandeld door Tandarts Arts. Het waren 2 lange sessies. Na de eerste behandeling zag ik niet meer op tegen de tweede behandeling.

Afgelopen week ben ik bij de Mondhygiëniste, Paula, geweest. Ook zij nam alle tijd voor de behandeling en om uitleg te geven over het onderhoud van mijn tanden, ondanks dat ze op haar schema uitgelopen was. Dat vond ik heel prettig.

Kortom, ik ben blij dat ik de overstap gemaakt heb naar Tandartsenpraktijk Rosmalen en wil even laten weten dat ik een tevreden patiënt/klant ben.