Tandartsbezoek en Coronavirus – FRIENDS4DENTS

Tandartsbezoek en Coronavirus

Tandartsbezoek en Coronavirus

Beste Patiënt,

Wij hopen dat het goed met u en uw naasten gaat?
De hele wereld is geraakt door het Corona-(Covid-19) virus, vele mensen hebben afscheid moeten nemen van dierbaren, of hebben het moeilijk. Gezondheid is een groot goed en nooit een vanzelfsprekendheid, daar is iedereen zich meer dan ooit bewust van, een gezond mens heeft duizenden wensen, een ziek mens maar één.

Vanaf 22 april zijn de tandartspraktijken weer open gegaan voor reguliere behandelingen.

Is uw afspraak tijdens de Corona sluiting geannuleerd? Wij doen ons uiterste best om iedereen hierover na te bellen, heeft u nog niets van ons gehoord? Wilt u dan zo vriendelijk zijn om zelf met onze praktijk contact op te nemen? Dit kan per mail of telefonisch. Door de hoeveelheid telefoontjes zijn wij momenteel wellicht slechter bereikbaar.

Indien u een afspraak heeft en er iets is gewijzigd in uw gezondheid en u op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt, kom dan niet naar de praktijk, maar neem contact met ons op, zodat wij uw afspraak kosteloos kunnen verzetten of in geval van spoedklachten wij dit met de behandelaar kunnen overleggen.

Hieronder de nodige instructies voor u als patiënt, lees deze zorgvuldig door:

 

Wij zien er naar uit om u weer te ontvangen in de praktijk en goed voor uw (mond)gezondheid te zorgen!

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip!

Het “nieuwe normaal” in de tandartsenpraktijk van Friends4Dents
Binnen onze praktijken staat infectiepreventie altijd al op het hoogste niveau en daar zijn wij trots op en transparant in; zoals u waarschijnlijk weet hebben wij op onze locatie in Rosmalen “een open keuken” waar u als patiënt vanuit de wachtkamer door een glazen afscheiding onze sterilisatieruimte kunt zien. Met eigen ogen kunt u waarnemen hoe zorgvuldig alle instrumenten worden gedesinfecteerd en gesteriliseerd. Ook in de praktijken in Geffen en Den Dungen worden dezelfde procedures gevolgd.

In onze  wachtkamers hingen altijd al apparaten waaronder u als patiënt de handen kan desinfecteren. Al jaren werkt ons team met strakke richtlijnen op het gebied van infectiepreventie die erop zijn ingesteld dat elke patiënt een mogelijke infectie bij zich kan dragen.

Echter deze tijd vraagt om aanpassingen voor onze medewerkers en patiënten. Zo laten wij speciale luchtbehandelingsapparaten in onze plafonds in de behandelkamers inbouwen die de lucht 24uur per dag desinfecteren met UV-C, wij vinden dat in verband met de aerosolen die vrijkomen een belangrijke investering.

Ook hebben we natuurlijk maatregelen genomen zodat u op veilige gepaste afstand in de wachtkamer kunt plaatsnemen. Koffiemachines zijn buiten werking gesteld en tijdschriften en speelgoed zijn uit de wachtkamers gehaald. Ook zijn er nieuwe “looproutes” middels lijnen op de vloer aangebracht in de praktijken en hebben we speciale beschermingsmiddelen ingekocht. Er zal telefonisch een duidelijke vragenlijst (triage) met u worden doorgenomen.

Met het team hebben wij veel procedures aangepast en wat zeker zo belangrijk is, deze ook samen getraind zodat “het nieuwe normaal” voor ons team routine is! Kortom wij zijn er klaar voor om u weer te kunnen ontvangen en te voorzien van de beste zorg, wij kijken er echt weer naar uit. U bent bij ons in goede handen!

Ons motto “voorkomen is beter dan genezen” is onze eerste zorg, er is veel aandacht voor preventie en bewustwording van goede zelfzorg en voedingsgewoonten.

Graag helpen wij u met het verkrijgen en behouden van een goede mondgezondheid want gezond begint in de mond! De tandartsen en mondhygiënisten van Friends4Dents zijn goed opgeleid en hebben passie voor hun vak; de specialisaties implantologie, orthodontie, parodontologie, endodontologie en gnathologie, zijn volledig geïntegreerd met de algemene- en kindertandheelkunde. Ook zijn wij gespecialiseerd in snurk en apneu behandeling. Deze brede expertise zorg ervoor dat u voor de complete mondzorg bij ons terecht kunt. Tevens zijn er hierdoor intern korte lijnen en kunnen de behandelaren, direct met elkaar overleggen om tot een goed behandeladvies te komen.

Een relaxte, vriendelijke sfeer proeft u bij ons hele team en is doorgevoerd van ontvangst tot in de behandelkamer. Mocht angst voor de tandarts u belemmeren, laat ons u helpen hiervan af te komen!

Publicatiedatum: 28-02-2020


« Terug naar het overzicht