Tandartsbezoek en Coronavirus – FRIENDS4DENTS

Tandartsbezoek en Coronavirus

Tandartsbezoek en Coronavirus

Welkom op onze website,

Ons motto “voorkomen is beter dan genezen” is onze eerste zorg, er is veel aandacht voor preventie en bewustwording van goede zelfzorg en voedingsgewoonten. Uiteraard hebben wij sinds de uitbraak van het coronavirus nog meer maatregelen genomen om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen.

Graag helpen wij u met het verkrijgen en behouden van een goede mondgezondheid want gezond begint in de mond! De tandartsen en mondhygiënisten van Friends4Dents zijn goed opgeleid en hebben passie voor hun vak; de specialisaties implantologie, orthodontie, parodontologie, endodontologie en gnathologie, zijn volledig geïntegreerd met de algemene- en kindertandheelkunde. Ook zijn wij gespecialiseerd in snurk en apneu behandeling. Deze brede expertise zorg ervoor dat u voor de complete mondzorg bij ons terecht kunt. Tevens zijn er hierdoor intern korte lijnen en kunnen de behandelaren, direct met elkaar overleggen om tot een goed behandeladvies te komen.

Een relaxte, vriendelijke sfeer proeft u bij ons hele team en is doorgevoerd van ontvangst tot in de behandelkamer. Mocht angst voor de tandarts u belemmeren, laat ons u helpen hiervan af te komen!

Het “nieuwe normaal” in de tandartsenpraktijk van Friends4Dents

Binnen onze praktijken staat infectiepreventie altijd al op het hoogste niveau en daar zijn wij trots op en transparant in; zoals u waarschijnlijk weet hebben wij op onze locatie in Rosmalen “een open keuken” waar u als patiënt vanuit de wachtkamer door een glazen afscheiding onze sterilisatieruimte kunt zien. Met eigen ogen kunt u waarnemen hoe zorgvuldig alle instrumenten worden gedesinfecteerd en gesteriliseerd. Ook in de praktijken in Geffen en Den Dungen worden dezelfde procedures gevolgd.

In onze  wachtkamers hingen altijd al apparaten waaronder u als patiënt de handen kan desinfecteren. Al jaren werkt ons team met strakke richtlijnen op het gebied van infectiepreventie die erop zijn ingesteld dat elke patiënt een mogelijke infectie bij zich kan dragen.

Echter deze tijd vraagt om aanpassingen voor onze medewerkers en patiënten. Zo hebben wij speciale luchtbehandelingsapparaten in onze plafonds in de behandelkamers laten inbouwen die de lucht 24 uur per dag desinfecteren met UV-C, wij vinden dat in verband met de aerosolen die vrijkomen een belangrijke investering.

Ook hebben we natuurlijk maatregelen genomen zodat u op veilige gepaste afstand in de wachtkamer kunt plaatsnemen. Koffiemachines zijn buiten werking gesteld en tijdschriften en speelgoed zijn uit de wachtkamers gehaald. Ook zijn er nieuwe “looproutes” middels lijnen op de vloer aangebracht in de praktijken en hebben we speciale beschermingsmiddelen ingekocht. Er zal telefonisch een duidelijke vragenlijst (triage) met u worden doorgenomen.

Met het team hebben wij veel procedures aangepast en wat zeker zo belangrijk is, deze ook samen getraind zodat “het nieuwe normaal” voor ons team routine is!

 

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip!

Publicatiedatum: 28-02-2020


Terug naar overzicht