Veilig naar de tandarts – FRIENDS4DENTS

Veilig naar de tandarts

Veilig naar de tandarts

Beste Patiënt,

Regelmatig krijgen wij van patiënten de vraag of het écht wel veilig is om nu in deze tijd met weer veel besmettingen naar de tandarts te gaan voor een periodieke controle of behandeling.

Mondzorgpraktijken voldeden altijd al aan de hoogste hygiënestandaarden: medische mondkapjes gebruiken, handen desinfecteren en het schoonmaken en steriliseren van instrumenten zit in de natuur van mondzorgverleners.
Uiteraard hebben wij sinds de uitbraak van het coronavirus nog meer *extra maatregelen genomen om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen. Zo hebben wij speciale luchtbehandelingsapparaten in onze plafonds in de behandelkamers laten inbouwen die de lucht 24 uur per dag desinfecteren met UV-C, wij vinden dat in verband met de aerosolen die vrijkomen belangrijk.
Ons motto is “voorkomen is beter dan genezen” daarom vinden wij het zeker ook nu erg belangrijk dat uw zorg voor de mond niet wordt uitgesteld, want een gezonde mond is erg belangrijk voor uw algemene gezondheid, ook in de strijd tegen corona virus. Wellicht heeft u dit jaar nog recht op vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering?
Stel uw periodieke controle of behandeling niet uit, bij ons was én bent u ook nu in goede, veilige handen!

Afspraak maken?
Bel: 073 – 5217411
E-mail: info@friends4dents.nl

Met hartelijke groet,
Team TandartsenPraktijk Friends4Dents

 

  

Publicatiedatum: 29-10-2020


Terug naar overzicht